Érzelmi egyveleg

2012.09.28. 21:18

Megkezdődött az iskola és vele együtt az ősz is. Idén először éreztem azt, hogy nem akarom, hogy vége legyen a nyárnak. Hisz minden az utolsó hónapra jött össze. Egy buli, egy találkozás, mozizás és nyaralás is. Fájó szívvel, de búcsút intettem a nyár méz édes élményeinek. Ilyenkor kezdődik a feketeleves. Megkezdődik a börtön. Azaz a suli. Végül is ez önmagában nem para, de az elvárásoknak, követelményeknek megfelelni az már annál inkább megerőltető. A tovább után elolvashatjátok a teljes cikket. Jó szórakozást hozzá!

Én személy szerint utálom az őszt. Hideg van, fúj a szél, és újra visszakerülök a mókuskerékbe. Ami egyenlő azzal, hogy reggel 6-kor kelek, délután 2-re érek haza, 6-ig tanulok, majd egy kis internetezés fürdés és fekvés 10-kor. Másnap kezdődik előröl minden. Múlt héten az általam csak mókuskeréknek nevezett szürke hétköznapok zúdultak rám. Már-már szürkébb lettem, mint egy elefánt. Tudom ez csak rosszabb lesz, mivel idén érettségizek de már most kezd minden rám zúdulni. Csak kapkodom a fejem, hogy ilyen házi feladat, olyan felelés, amolyan témazáró. Durva! De ez még semmi. (

Most lehet elárulom magam, de örökre nem titkolhatom személyemet.) Még naiv 10-esként fogadást kötöttem egyik osztálytársammal, hogy érettségi bankettig lesz minimum 3 hónapig egy barátnőm. A tét pedig 3 üveg tequila. A kedvenc szeszes italom. Ez akkor még poénnak tűnt. De múlt évben kezdett minden elszabadulni. Nyáron kiraktam a "könyvemre", hogy egy közeli helyre megyek strandolni és az egyik ilyen együttesnek van egy ilyen száma, hogy ... buzibár. Szeptembertől egészen mostanáig én vagyok a buzi. Holott ez hülyeség. De ezt egyes csökkent agyú emberek nem tudják felfogni. Jönnek a szebbnél szebb napok. A "Nem baj majd lesz csajod." "Születésnapodra fizetünk neked egy kurvát, majd az kezelésbe vesz." Főiskolán majd felszedsz valami kretént." És a hasonló finomságok. Ráadásul ez a nevezzük csak Petinek a srácot (persze ez nem a valódi neve). Szóval Petinek tanév elején elmondtam, hogy hogyan hívták az egyik lányt akibe nyáron szerelmes voltam. Vele is cukkolt egy ideig. Holott az a lány nekem hatalmas érvágás volt. Még most is szomorú vagyok miatta. Már már olyan szintre süllyedt ez az ügy, hogy a verekedést fontolgatom. Mert amikor valaki kiszekál a világból azért amiért nem tehetsz akkor betelik az a bizonyos pohár, és az nem érdekel, hogy ő van testi fölénybe meg kell mutatnod, hogy veled ne packázzon! Holott nyáron egy munka erejéig tök jól megvoltunk. Még Hellt is hozott nekem a Tescóból! De a státusz, a rossz fiú benyomást meg kell őrizni, mert ő úgy valaki.

Szánalmasnak tartom, ha valaki cukkolja a másikat csak azért, hogy ezért cserébe elismerjék. Konkrétan mások elvárásainak kíván megfelelni. Én sosem teszek ilyet! Ha valaki elfogad és kedvel azt visszaadom nem is akárhogy, ha meg nem akkor meg így járt. De én nem fogok másnak nyalni csak azért, hogy másnak kebelbarátja legyek kiöntöm neki a lelkem és utána tovább adja. A nyalógép az egyik legutálatosabb fajta az osztályban. Pedig ebből is van 1-2. Aki zsiráfnyelvével jó mélyre nyal mindenkinek, infót szerez és utána ebből gazdálkodik. Utálatos!

Visszatérve a srácra. Néha mondd ilyeneket, hogy szólítsd meg az a csajt és kapsz egy ezrest, vagy úgy sem mersz odamenni hozzá. Majd valószínű, hogy ilyen fogadások miatt kezdek el nemi életet élni. Hogyne! És a sorozatos megalázások után elszántam magam, hogy nem fogom megvenni azokat a tequilákat. Ezek után még teljesítsem is a fogadást? Meg egyáltalán milyen jogon aláz meg engem és másokat? Az a bizonyos nyári lány (hmm ez így egész jól hangzik) mondta, hogy engedjem el a fülem mellett. És most ezt teszem. De egy idő után megszűnik a semmibe vevés. És akkor majd én is felhúzom a kesztyűt. De minek kezdjek el vitatkozni egy hülyével? Hogy utána lealacsonyodjak a szintjére és legyőzzön a rutinjával. Pedig az ember azt hinné, hogy egy 18 évesnek van egy kis esze, de páran nagyon hátul voltak az osztogatásánál. Egyszer egy kés került a kezembe hosszabb időre amikor egyedül voltam itthon. Elnézegettem és gondolkozóba estem. Magamba nem mártottam volna, mert úgy nem csak, hogy az én életemnek vetettem volna véget, de szüleimnek is hatalmas érzelmi megrázkódtatást okoztam volna. Ő pedig a markában röhögne, hogy hehe végre eltűnt ez a kis nyomorék. Mert aki nem áll be a sorba azt cukkolom míg olyan nem lesz, mint én. Viszont ha a késnek az éle kicsorbul a hegye még mindig ott van. Azzal is lehet komoly sérüléseket okozni. Persze nem gyilkosság, hanem egy visszavágásról írok. Mert semmi sem maradhat megtorolhatatlanul! Egyszer majd talán rájön, hogy egy tapló volt. Talán igen, talán nem. De az ilyen emberek, ha térden kúsznának sem tudnák visszanyerni magukat nálam. Elássák maguk egy örök életre! Terveztem még egy írást a divatfiúkról, de közben rájöttem, hogy róluk már írtam. Így csak a tahó és a nyalógép volt a mai téma. Ráadásul nem csak 3 hónapig kell, hogy legyen barátnőm hanem szép is legyen. Persze! Végezetül egy részben netes idézet átfogalmazva az én nyelvemre, az én elképzelésemmel.

" A nők terebélyes almafája kívánatosabbnál kívánatosabb almákat kíván, egyéni szájíznek és elvárásoknak megfelelően. Az alján a kevésbé szép, míg a tetején a már-már hibátlan nők vannak. Megéri a tetejéről szakajtani egyet és azon elleni egy életen át. De a tetejéről nagyot lehet esni! Meg kell találni a középúton levő példányokat. Mert ilyen is létezik. Nem is kevés!" Magyarul. Fent a bombanők vannak alul a bányarémek. De a bombanőknél nagyot lehet bukni. Meg kell találni a szép és az okos nőket akik középúton vannak. Mert kevés olyan van aki meseszép és okos is. Nem kell mindig a tökéletest keresni, hanem meg kell tanulni megelégedni a rendelkezésre álló hölgyekkel. De csak okosan és kíméletesen!

További szép estét és kellemes hétvégét kívánok minden Kedves Olvasónknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://amondomegmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr94809017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rivendin 2012.09.29. 15:23:43

Úristen. Mi vagy te? 5 éves hogy, a legnagyobb problémád, hogy cukkolnak? Az írásod alapján is látszik, hogy nem a srác miatt vagy frusztrált, mellesleg tök igaza van mert minden problémádra megoldás lenne egy nő, szóval ne azt a gyereket okold, hanem csajozz be azt nyugodjál meg. :D
süti beállítások módosítása