UŰkapszula I.

2012.11.01. 20:38

Simonnál /az álarcos manusnál/ Simon kapszula, nálunk általam Unalom Űző kapszula kerül bevezetésre. Ide kerülnek az olyan spontán szösszenetek amiknek mondanivalójuk van de nem akarunk neki nagy feneket keríteni. Több téma szerepel benne amik bár nem kapcsolódnak egymáshoz mégis van értelmük. Csapjunk is bele!

Hála az időnek több dolog is történt velem. Többek között megérkezett a jogosítványom. Több hónapnyi keserves szenvedés után, de megszereztem. Immáron hivatalosan is felnőttnek számítok. 18 lettem. Remélem értékes része leszek a társadalomnak és hasznomat vehetik majd.

Megnyílt a blog facebookos oldala A Megmondók néven megtalálhattok minket. Üzenőfalunkra várjuk az ötleteket, javaslatokat. Igyekszünk teljesíteni az kívánságaitokat, hogy ezáltal is a kedvetekre tehessünk és veletek együtt alkossuk a blogot.

Ezúton hívom fel a figyelmet, hogy OLDALKARBANTARTÓT KERESÜNK! Aki kicsit alakítana a blog külső megjelenésén. Mert ez a szürke és kék háttér valóban szép, de 3-an már létrehoztunk egy színvonalat amit kéekben és megjelenésben is visszalehetne adni.

Így első kapszulának talán ennyi. KERESSETEK MEG MINKET! ÉS KÉRDEZZETEK, KÉRJETEK BÁTRAN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amondomegmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr224884440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása