Kezdés: 23:59
Ne haragudjatok, hogy már megint írok. Mondjuk egyáltalán nem izgat, hogy haragszotok-e vagy sem, legalább többet olvastok.
Nos, a többségetekre kurvára haragszom és hiába meresztgetitek a szemeteket, attól még Jayk, azaz én gyűlöllek titeket.Ne aggódjatok, mindjárt ki is fejtem, hogy miért. Az emberiség többsége napról napra hülyébb lesz és biztos vagyok benne, hogy közületek is van ilyen. Játszátok a nagymenőt, az okosat és intelligenset, de én csak a barom állatot látom bennetek, bármennyire tepertek nem vagytok többek nálam...és talán soha nem is lesztek. Tudjátok az emberek kisebb része odafigyel a dolgokra, ellenben azokkal akik le sem szarják a másikat és, ha csak egy kis segítséget is várnak el tőlük, inkább elmennek, elfutnak.Jelezném, hogy ezek vagytok ti elfajzott "emberek". Nem bűn segíteni higyjétek el csak ti érzitek cikinek, de ha visszagondoltok, hogy kiskorotokban nektek is segítettek, egy kicsit mégis magatokba szálltok véleményem szerint.
Amikor édesanyátok a szaros seggeteket törölte ki, ő nem érezte cikinek, vagy ha épp járni kellett megtanítani titeket az sem volt ciki, de nektek az már szánalmas ha segítetek azon aki rászorul. A másik ami felháborít, hogy senki felé sem mutattok egy fikarcnyi tiszteletet sem. Elvártok mindent, de, hogy valamit ti is megtegyetek az már luxus.
És végezetül még annyi: Kedves férfi társaim eléggé csúfos hírt közlök veletek: A nők éveken belül megszégyenítő számban lesznek erősebbek, és hogy miért?
Mert a sok férfi elbuzul, már fiatalabb korában pl: szőrtelenít, idióta feszülős ruhákat hord és olyan akár egy nőies férfi, habár ő váltig állítja, hogy nem meleg, de mégis elég langyosan öltözik.
A nők szeretik, ha egy férfin látszik a férfiassaág, mert nem hinném, hogy mindenki ezekre az úgynevezett "Páwákra" bukna ráadásul ez a szó még helytelen is, mert a Páwa az szimpla "v" betűvel van nem "w"-vel.
A további jó estét.

Vége: 0:28
 

A bejegyzés trackback címe:

https://amondomegmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr204615811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DHOPW42 2012.06.28. 15:11:40

Kezdem azt hinni, hogy te csak egyfajta önmagad paródiája akarsz lenni, mert bizonyos pontokon már irreális túlzásba esel. A dolog lényege az, ami egyben nagyon ironikus is, hogy fikázol itt mindenkit, miközben te vagy a legbegyöpösödöttebb emberek egyike. Mondjuk alapvetően a blog funkciójával sem értek egyet, hogy miért kéne "megmondani" másoknak, hogy mi a "frankó", vagy az igazság, mert véleményem szerint ilyen nincs, csak különböző látásmódok. Én a tolerancia híve vagyok, mert véleményem és meglátásom szerint ez lendíti előre a világot, meg a példamutatás, nem pedig mások felesleges, ráadásul rettenetesen igénytelenül megfogalmazott fikázása. Az külön vicces, hogy írónak meg költőnek, meg "többnek" tartod magad másoknál - ehhez képest kifejezetten gyerekes érvelésed van. De ahogy mondtam, felesleges másoknak megmondani, hogy mit csináljanak vagy mit ne, mert ez nem mozgatja előre a világot. Olyan emberek, akiknek nem értesz egyet a látásmódjával mindig is lesznek, és képzeld, ők sem értenek egyet veled, sőt valószínűleg hülyének és idiótának tartanak. És hogy kinek van igaza? Ki az igazi idióta? Tudod, mi a lényeg? Hogy nem lehet tudni. Senki sem az. Vagy éppen mindenki.

Te tartasz valamilyennek bizonyos embereket, de a legviccesebb, hogy mások meg téged tartanak idiótának, és rajtad röhögnek. És ezt te elintézed egy legyintéssel, hogy "áh, leszarom a többieket, mert én vagyok a nagy író és költő és nem érdekelnek a többiek", de a legjobb, hogy azok, akiket te most itt fikázol, meg az összes többi írásban, azok ugyanúgy leszarnak téged és röhögnek rajtad. De mondom, úgy alapvetően a blog céljával nem értek egyet... véleménykifejtésnek még elmenne, csak ez itt egyáltalán nem véleménykifejtésként van megfogalmazva, hanem sokkal agresszívebben. És ez az, amiben semmi értelmet nem látok.

hotelskizo 2012.06.28. 15:59:04

Nekem még az előző, Facebook-os érvelés tűnik olyan téren furcsának, hogy az összes égtáj felől megy az osztása az oldalnak, amikor beláthatjuk, a cikk írója ugyanúgy, ha nem jobban él vele, mint mások. Nem beszélve arról, hogy kissé visszás, hogy még rajongói oldallal (?) is rendelkezik nagy FB undorában.

Bár magam is vezetek blogot, véleményem szerint ez lehet egy diszkrét dolog. Aki szeretné, az olvassa magától is, nem feltétlenül létszükséglet az 'átkos' oldalakon reklámozni naponta többször is, illetve, ha már reklámozzuk, akkor lehet gondolatainkat nívósabban, kevésbé gyerekesebben megfogalmazni. Nem vagyok sokkal idősebb nálatok, de annyit kijelenthetek, nem árt tapasztalni valamennyit a világból és utána 'kifakadni'.

Írásaitokhoz magvas gondolatokat és ügyes megfogalmazást kívánok.

M3TR0S 2012.06.28. 20:46:17

Nagyon színvonaltalan a helyesírását, a tagolását, és a kifejezőmódját tekintve is a legtöbb írásod. Minden kezdet nehéz, de biztos, hogy kellenek ezek a pofonok?

Szerintem írj, ha mindenképp akarsz, de ne publikáld még egy ideig.
süti beállítások módosítása