Tisztelt ismerős és ismeretlen hölgyek\urak!

A színház egy leírhatatlanul jó dolog, talán az egyik legjobb dolog a Földön. Egy színfolt a mai rohanó világban, ahol az ember elfeledi a gondjait, bajait, és belecsöppen az adott darab világába, magával ragadja a színészek játéka, a díszlet, és maga a színház légköre, úgymond szaga. A legszomorúbb dolog, amikor az emberek nem értik meg, hogy mi miért történik a világban. Így van ez, amikor egy – jelen esetben több - tinédzser elmegy egy színdarabra.

Nos:
Ha irreleváns beszólásokat nyomsz a barátodnak\barátnődnek, attól nem leszel viccesebb, csak szánalmasabb.
Ha chipset akarsz tömni a pofádba, akkor menjél szépen haza, mondd meg anyucinak, hogy vegyen egy teherautónyi chipset, és roncsold csak saját magadat. Ez jó dolog, mert utána elgondolkodsz a kis életmódodon. 
Ha élni akarod a kicseszetten szánalmas online közösségi életedet, és online akarsz aratni, akkor ne járj színházba, inkább költözz ki egy favellába, és csevegjél online arról, hogy mennyire fáj az élet 17 éves létedre.
Ha egyszer nem érdekel a színház, de mégis el kellett jönnöd, mert ezzel akartál 5-öst szerezni irodalom órán, akkor inkább hadd ne mondják semmit.
Ha tényleg nem érdekel a színház, és a barátod\barátnőd kért meg, hogy kísérd el, akkor legyen benned annyi tisztelet, hogy végignézed csendben a művészek több hónapos munkáját!
Ha...

A bejegyzés trackback címe:

https://amondomegmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr394487118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása